Creare Site Web

Site de prezentare

WebSite For You ofera servicii complete de creare Site Web la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu.

Parcurgem in detaliu toti pasii realizarii unui site web. Incepem prin purtarea unei discutii cu clientul pentru a intelege in intregime nevoile si cerintele site-ului, atat de design cat si de functionalitate.

Continuam cu faza de proiectare, procesul de design, scrierea codului si realizarea functiilor, toate acestea culminand cu publicarea unui site web competitiv, pe internet.

Site Web Responsive

80% din traficul unui Site Web provine de pe device-uri mobile. Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, agentia noastra ofera un serviciu de creare Site Responsive la cele mai inalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare pentru serviciul Creare Site Web, ne asiguram ca Site-ul tau ofera o experienta de navigare speciala.

Noi facem ca Site-ul tau Web sa functioneze oriunde

Agentii Web Design poate face pentru tine sa ai vizitatori, potentiali clienti, de oriunde si oricand, indiferent de dispozitivul pe care-l vor folosi.
Publicarea acestuia in mediul online este un aspect pe care WebSite For You il va face pentru business-ul tau.

La baza crearii unui site web stau mai multe etape.
Prima etapa este analiza proiectului, etapa in care va exista o discutie preliminara cu clientul, un brief, pentru stabilirea detaliile. A doua etapa, web design-ul, moment in care designer-ul isi intra in rol. A treia etapa, web development-ul, etapa in care sunt scrie toate liniile de cod.
In cele din urma, lansarea website-ului in mediul online.