Servicii Hosting

de inalta calitate

Nevoile TALE

Un website sau magazin online are nevoie de servicii de gazduire performante. Iar cu cat creste traficul si numarul integrarilor pe care le are un site, cu atat sunt necesare mai multe resurse pentru a asigura viteza de incarcare si buna functionare. Resursele sunt scalabile odata cu cresterea afacerii tale in online. Poti porni cu un server shared si sa ajungi la servere dedicate care sa asigure
fiabilitatea si in cele mai aglomerate perioade cum ar fi Black Friday.

Uptime 99%

Este foarte important ca magazinul dumneavoastra sa fie mereu online si sa serveasca potentialii clienti la orice ora, oricand.

Realizarea de back-up zilnic

Serverele pe care le folosim sunt configurate astfel incat sa efectueze zilnic cate un backup complet pentru fiecare cont gazduit.

Hosting-ul

Website-urile sunt stocate pe servere speciale, montate in rack-uri (dulapuri metalice) in centre de date. Serviciile de Hosting cu care va putem ajuta au servere de rezerva in centrul de date, astfel in eventualitatea putin probabila a unei defectiuni hardware, site-ul tau va functiona in continuare. In cazul in care nu reusesti sa alegi singur Hosting-ul potrivit pentru domeniul tau, SoftDev Solutions este aici sa te ajute.