✅ CSS

✅ HTML

✅ JavaScript

✅ JQuery

✅ Bootstrap

✅ PHP

✅ MySQL

✅ Woordprees

✅ Opencart

✅ Laravel

✅ Android Apps

✅ React

✅ Xcode

✅ Kotlin

✅ Photoshop

✅ Ilustrator

✅ Dreamweaver

✅ After Effects

✅ Lightroom

✅ Premiere Pro

SITE-URI WEB – DESIGN BY WEBSITE FOR YOU

Vizioneaza site - Design by Website dor you - Petrecerea

LOGOURI

Crearea unui logo profesional poate părea o sarcină descurajantă pentru o persoană fără experiență. Prin înțelegerea scopului logoului tău și cum ar trebui acesta să complimenteze brandul tău, vei fi capabil să creezi un logo care te va reprezenta și va rămâne în compania ta pentru mult timp.

În primul rând, trebuie să înțelegi că logoul tău va fi afișat peste tot. Acesta nu este doar un simbol ce va apărea pe site-ul sau magazinul tău, este de acum încolo mascota afacerii tale și ar trebui să fie afișat oriunde este menționat numele tău. Trebuie să poată fi redimensionat și să arate bine printat fie pe un afiș, tricou, autocolant, etc. Acestea fiind zise este evident că nu destul să îți placă logoul tău ..ar fi bine să îl iubești cu adevărat.

PORTOFOLIU SITE WEB & MAGAZIN ONLINE

Agentia noastra de web design este formata din profesionisti pasionati de tot ce reprezinta creare site, servicii de web design, promovare si marketing online, optimizare SEO. Initial activitatea a fost orientata preponderent pe servicii “creare site Craiova”, dar in acest moment ne laudam cu peste 300 de proiecte realizate pentru clienti din toata tara si din afara tarii.

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

Pe primul loc in procesul de web development sunt vizitatorii. Promitem ca fiecare dintre site-urile realizate de noi vor constitui un instrument eficient pentru clientii nostri si pentru vizitatorii site-urilor acestora. Obiectivul nostru este acela de va a oferi, atat o strategie de marketing, cat si toate materialele necesare realizarii acesteia.